Actievoorwaarden print

Puzzel winactie milieustraatcampagne 2018

  1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie puzzel winactie milieustraatcampagne 2018, hierna te noemen: “de Actie”, aangeboden door Wecycle, Baron de Coubertinlaan 7, 2719 EN Zoetermeer, hierna te noemen: “Wecycle”, ter promotie van het inzamelen van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.

  2. De actie loopt van zaterdag 21 april 2018 t/m zondag 13 mei 2018 (hierna: “de Actieperiode”).

  3. Consumenten ontvangen tussen 21 en 27 april 2018 in hun brievenbus de tabloid “De Nationale E-waste Recyclekrant ” met daarin verschillende puzzels en inzendopdrachten, hierna te noemen: “Puzzel mee”. De tabloid is ook digitaal beschikbaar via wecycle.nl/inleveren.

  4. In de Nationale E-waste Recyclekrant zijn twee puzzels opgenomen waarmee de consument kans maakt op een prijs. De consument maakt alleen kans op een prijs als een correct antwoord op de juiste wijze wordt ingestuurd.

  5. Deelname

  6. Teneinde mee te dingen naar één van de prijzen van de Actie, dient de deelnemer de correcte oplossing van de betreffende puzzel in te vullen op wecycle.nl/inleveren. Ook dient de deelnemer de door Wecycle gevraagde gegevens (waaronder naam en e-mailadres) op te geven. Er kan per IP-adres/huishouden maximaal één keer per puzzel de correcte oplossing worden ingestuurd om kans te maken op een prijs.

  7. Uiterlijk binnen twee weken na het eindigen van de Actieperiode zullen uit het bestand van deelnemers die in aanmerking komen voor de prijzen winnaars worden geselecteerd:

    • E-waste woordzoeker (drie prijswinnaars)

    • Logiquiz (drie prijswinnaars)

    De winnaars worden bekend gemaakt in de termijn genoemd onder punt 10 van deze actievoorwaarden.

    De trekking wordt uitgevoerd door mr. R.P. de Vries, verbonden aan Van Till advocaten te Amsterdam. Van de trekking zal een akte worden opgemaakt.

  8. Prijzen

  9. Aan het einde van de Actieperiode maken deelnemers van de Actie bij de volgende puzzels kans op de volgende prijzen:

    1. E-waste woordzoeker

      Drie keer kans op een luxe hotelovernachtingvoucher (t.w.v. 165,- euro, incl. BTW, per voucher). De geldigheidsduur van de voucher van Fletcher wordt vermeld bij levering van de prijs en biedt twee personen een arrangement bestaande uit een diner, overnachting en luxe ontbijtbuffet in een Fletcher-hotel naar keuze. De Fletcher-hotels - Hotel Amsterdam en Hotel Gilde - zijn uitgezonderd van deze Actie en kunnen niet gekozen worden. Op deze prijs en de uitvoering daarvan zijn de voorwaarden van Fletcher Hotels van toepassing.

    2. Logiquiz

      Drie keer kans op een uitje naar Toverland (t.w.v. 171,- euro incl. BTW, per prijs) bestaande uit vier entreekaarten, 1 parkeermunt en 45 toverduiten (tegoed voor eten en drinken). De geldigheidsduur van de entreekaarten wordt vermeld bij levering van de prijs. Op deze prijs en de uitvoering daarvan zijn de voorwaarden van Toverland van toepassing.

    De totale waarde van de prijzenpot bedraagt maximaal € 1008,-

  10. Overig

  11. Deelneming staat open voor iedereen die woonachtig is in Nederland. Deelnemers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouder/verzorger(s) te hebben. Deelname is kosteloos.

  12. De prijzen zijn niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor contant geld of andere prijzen. Wecycle sluit iedere aansprakelijkheid voor de ter beschikking stelling en uitvoering van de prijzen uit. Indien een prijs niet leverbaar is, ontvangt de prijswinnaar een andere prijs gelijk aan de consumentwaarde en in overeenstemming met deze actievoorwaarden.

  13. Alle prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld. Uiterlijk vier weken na de bekendwording ontvangen zij per e-mail bericht van de uitslag en de wijze van prijsafhandeling.

  14. Het recht van een prijswinnaar op een prijs vervalt indien Wecycle binnen vier weken na bekendmaking van de prijswinnaars geen reactie van de winnaar heeft ontvangen.

  15. Persoonsgegevens worden gebruikt om met prijswinnaars te communiceren over de uitvoering van de Actie. Na de Actie worden deze gegevens overeenkomstig wet –en regelgeving verwijderd.

  16. Door deelname aan de Actie verklaard deelnemer zich akkoord met de actievoorwaarden.

  17. Wecycle is niet verantwoordelijk voor door deelnemers opgegeven onjuiste of onvolledige gegevens of het verloren gaan van deze gegevens. Deelnemers kunnen tot het moment van verwijdering van de gegevens als bedoeld onder punt 12 een wijziging van de gegevens doorgeven aan Wecycle op de onder punt 22 beschreven wijze.

  18. Van deelname uitgesloten zijn de medewerkers van Wecycle, alsmede anderen die direct bij de organisatie van de Actie zijn betrokken als ook al hun gezins- en familieleden.

  19. Wecycle behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden tussentijds en zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. De actievoorwaarden zullen niet ten nadele van de deelnemer worden gewijzigd.

  20. Wecycle behoudt zich het recht voor om de Actie of enige deelname voortijdig te beëindigen zonder voorafgaande aankondiging of op enige wijze tot schadevergoeding verplicht te zijn jegens de deelnemers.

  21. Wecycle behoudt zich het recht voor om deelnemers direct en zonder opgave van redenen van deelname uit te sluiten indien naar haar oordeel sprake is van frauduleus en/of ander onrechtmatig handelen ten aanzien van de Actie.

  22. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

  23. Eventuele kansspelbelasting komt voor rekening van Wecycle.

  24. De actievoorwaarden van de Actie zijn beschikbaar op wecycle.nl/inleveren Voor meer informatie over de Actie kunt u terecht op wecycle.nl/inleveren. Voor vragen over de Actie kan een e-mail worden gestuurd naar info@wecycle.nl.

  25. In verband met deze Actie eventueel ontstane klachten dienen binnen redelijke tijd na het ontstaan van de klacht(en) per post (Wecycle, Baron de Coubertinlaan 7, 2719 EN Zoetermeer) of per e-mail (info@wecycle.nl) aan Wecycle kenbaar te worden gemaakt. Wecycle zal uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van de klacht contact opnemen over de verdere afhandeling daarvan.

  26. Wecycle handelt, voor zover deze op de Actie van toepassing is, in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.

  27. Onder voorbehoud van typ-, druk- en zetfouten.


Zoetermeer, april 2018.



= $live_start_date) { ?>